Este blog nos pertenece a todos.

Desde aqui se os informará de todo lo acontezca en el cole de nuestros hijos, así como, recogeremos todas vuestras inquietudes, dudas, propuestas, etc..

Cualquier dato hacernoslo llegar a apabotanic@gmail.com
NO A LES RETALLADES A L'ENSENYAMENT PÚBLIC!!!
Divendres 3 de febrer de 2012
Davant de la situació actual que està patint el sistema educatiu públic, l'AMPA del Col·legi Públic Botànic Calduch s'ha mobilitzat per tal de denunciar com les retallades realitzades pel Consell estan afectant al nostre centre. Una de les mesures adoptades, a més de sumar-se a les concentracions que cada dijous es celebren als centres públics, ha estat la presentació d'instàncies per sol·licitar explicacions del motiu pel qual no s'està cobrint la baixa del tutor del curs PRI-6A des del 13 de gener de 2012 i no es fa efectiu el deute que la Conselleria d'Educació té amb el centre.
pares_prop
Aquest matí, un grup de pares i mares han fet entrega de totes les instàncies recollides al llarg de la setmana al PROP de Vila-real.
Des del centre volem agraïr aquestes iniciatives i tot el recolzament rebut per part de les nostres famílies.






 
NO A LES RETALLADES ALS SERVEIS PÚBLICS!!!
La comunitat educativa del Col·legi Públic s'ha sumat a les protestes contra les retallades als serveis públics per part del govern valencià concentrant-nos cada dijous a la porta de l'escola i voltant el centre.

No hay comentarios:

Publicar un comentario